Kesätyöt

Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanjassa osuuspankit ympäri Suomea tarjoavat 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Me Naantalin 4H:lla etsimme nuoria leiriohjaajia. Hae nyt lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus naantali(at)4h.fi

#kesaduuniOPnpiikkiin

Haemme päiväleiriohjaajia sekä leiriapulaisia kesän teemaleireille. 

Teemoina leireillä mm. ruokakasvatus, liikunta, keskiaika, eläimet ja taide. Leirit ovat viiden päivän pituisia päiväleirejä, eli eivät sisällä yöpymisiä. Kesätöiden pituus oman kiinnostuksen mukaan, eli voit työskennellä useammalla leirillä. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä. Oleellista on iloinen asenne ja jokin oma taito esim. liikunta, laulu, käsityö.  Hakijan on oltava vähintään 15-vuotias nuori.


Haemme puutarha-ja peltotyöntekijöitä kahden viikon työsuhteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ajankohta oman aikataulun mukaan. Työ tehdään suurimmaksi osaksi viljelypalstoilla.  Työ on raskasta, joten vaatii hyvää kuntoa. Hakijan on oltava vähintään 15-vuotias nuori.

Haemme 4H:n lannoitussäkkikeräyspisteille Isosuolle ja Vahdolle lannoitussäkkivastaavaa. 

Työntekijä järjestää ja laskee paikalle tuodut säkit, sekä vastaa pisteen siisteydestä. Työ on kesäkuun aikana. Hakijalla on oltava mahdollisuus kulkemiseen esim. mopo tai auto. Hakijan on oltava vähintään 15-vuotias nuori.

Työpaikkojen palkat ovat alan TESin mukaisia. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen, sekä tiedustelut, voi lähettää naantali(at)4h.fi

Huom. Kesätyöpaikkoja julkaistaan lisää pitkin kevättä!