4H-yritys

4H-yrittäjä

4H-yrittäjä on aina 4H-yhdistyksen jäsen. Jos et vielä ole, katso www.4h.fi/liity

Varmista itsellesi kesätyö

Sinä itse päätät, millaista bisnestä pyörität, ja miten kauan. 4H-yrityksestä voit tehdä itsellesi myös kesätyön. Perusta yritys esimerkiksi kahdeksi kuukaudeksi ja myy vaikkapa virvokkeita uimarannalla. Näin hankit sitä kaivattua työkokemusta. Kun seuraavan kerran haet töitä, saat taatusti lisäpisteitä työnantajalta.

Kesäyrittäjyyden kampanjasivu on osoitteessa yritaopitienaa.fi.

Apua yrityksen perustamiseen

4H-yrityksen perustaminen -sivu kertoo sinulle yrityksen aloittamisen ABC:n. 4H-yrittäjälle-sivulta saat muun muassa nuorelle 4H-yrittäjälle tehdyn oppaan ja muuta hyödyllistä tietoa, jota tarvitset etenkin silloin, kun perustat yrityksesi ilman yrityskurssia.
Apua kaikenlaisissa yritysasioissa saat lähimmästä 4H-yhdistyksestä. Yhdistys myös auttaa sinua yritysohjaajan hankkimisessa ja kertoo, onko se järjestämässä nuorten yrityskurssia.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä:

naantali@4h.fi tai saija.ojansuu@4h.fi tai 044-7808905