Oma yritys

2022 kevään 4H-yrityskursseille voit ilmoittautua tästä.

Lisätietoja: leena.halonen@4h.fi tai 040-8360837

4H-yritys on helppo ja turvallinen tapa kokeilla sopiiko yrittäjyys juuri sinulle. 4H-yritys perustaminen tapahtuu helposti ja ohjatusti ja ennen yrityksen perustamista yritysohjaaja kertoo tärkeimmät pointit yrityksen pyörittämisestä. Yritysideat ovat aina yrittäjien omia, ja ne voivat olla aina siivoamisesta ja vanhusten avustamisesta, nettisivujen suunnitteluun ja vaatteiden valmistamiseen, Päätös on sinun. Ja jos yrittäjyys kiinnostaa, mutta yritysidea ontuu, voi yritysohjaaja auttaa siinäkin. 4H-yritys on harrastus jossa edetään omalla tahdilla, ja voidaan myös tienata rahaa.

4H-yritys on 13-28-vuotiaille mahdollisuus opetella yrittäjyyttä ohjatusti ja omassa tahdissa. Vaikka kesätyönä tai koulun ohessa!

4H-Yritys pähkinänkankuoressa:

• Olet 13–28-vuotias
  • Voit käydä 4H:n tarjoaman yrityskoulutuksen, joita järjestävät paikalliset 4H-yhdistykset
  • Sitoudut 4H:n arvoihin
  • Olet 4H-jäsen
  • Toimit yksin tai ryhmässä.
  • Sinulla on oma yritysohjaaja
  • Teet kirjallisen suunnitelman yrityksestäsi
  • Yrityksesi myynti on 50 € – 8000 € vuodessa
  • Saat 4H-yrittäjän digitaalisen osaamismerkin
  • Voit saada opintopisteitä yrittäjänä toimimisesta
  • Teet vuosittain toimintakertomuksen ja talousraportin yrityksesi toiminnasta
  • Saat apua 4H-yhdistykseltä ja yritysohjaajalta
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lisää tietoa 4H-yrittäjyydestä löydät täältä: https://4h.fi/toita/perusta-oma-yritys/

Cash n´Jeti -mobiilipeli kannustaa nuoria yrittäjyyteen.

Lue lisää täältä!